What the hack ik heb een lek

Waarom

Deze cursus is bedoeld om je goed voor te bereiden voor het geval jouw bedrijf gehackt wordt. Wat moet je doen? Wie betrek je in het proces? Ook gaan we kijken naar hoe goed jouw organisatie bestand is tegen hackers. Zijn jullie je bewust van je kwetsbaarheden? En wat doe je als er toch een hacker op je pad komt? Wie is er dan verantwoordelijk en wie zijn jullie hulptroepen? Internetonderzoeker Chris van ’t Hof leert je in een middag hoe een hacker denkt en geeft je de kennis en tools om je eigen organisatie bewuster en daardoor veiliger en goed voorbereid te maken.

Voor wie

Voor de databewuste- en minnende marketeer en iedereen in jouw organisatie die werkt met data, verantwoordelijk is voor de databeveiliging, communicatie of moet weten wat te doen in geval van nood. Kom vooral samen met collega’s die betrokken zijn bij het data beveiligingsproces!

Wat leer je

Leer hoe je jouw organisatie kunt doorlichten op zwakke plekken, verplaats je in de aanvaller, deel je ervaringen met anderen en leer waar jullie kwetsbaarheden liggen zoals bijvoorbeeld in email, website, medewerkers etc.. Leer wie je moet betrekken en ontdek aan de hand van enkele cases welke stappen je kan zetten naar een veilige en verantwoorde manier van databeveiliging en hoe je het beste reageert richting de buitenwereld.

Wat leer je niet

Je organisatie 100% veilig maken, want dat kan helaas niet.
 
Heb je vragen over de vereiste kennis voor deelname of wil je meer informatie over de cursus, neem dan contact met ons op.