Partners van de Data Academie

UvA - Amsterdam Business School

gebouwm1roeterseiland-ioostveen-feb2009De UvA biedt als eerste instituut in Nederland de internationaal gecertificeerde CIM-opleiding ‘Professional Marketing Diploma’ aan. Wil je als marketeer graag grip krijgen op de data die je nodig hebt, voordat je jezelf verliest in de data die je kúnt krijgen? Schrijf je dan in voor de kortlopende module “Marketing Metrics”. DDMA-leden krijgen 10% korting.  De Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam is een samenwerking aangegaan met het Cambridge Marketing College (CMC) om het CIM-erkende marketing-programma Professional Marketing Diploma in Nederland aan te kunnen bieden. Deze opleiding die door ervaren praktijkdocenten van het CMC wordt gegeven, bestaat uit drie modules die ook los te volgen zijn: Marketing Metrics, Digital Strategy en Strategic Marketing.  Het programma is gericht op professionele marketeers met een HBO+ achtergrond. De voertaal is Engels.

 

Deze module Marketing Metrics vindt plaats op 8 april, 29 april en 6 mei op de Amsterdam Business School (Plantage Muidergracht). Deze opleiding brengt de ervaren marketeer volledig op de hoogte van de verschillende Metrics en Analytics die beschikbaar zijn en welke toegevoegde waarde deze hebben voor verschillende marketingdoelstellingen, op zowel tactisch als strategisch niveau.

De module wordt verspreid over drie maanden, met een eindopdracht over de eigen organisatie dat door tutoren wordt begeleid. Deze opdracht wordt beoordeeld en gecertificeerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM).

 

DDMA-leden krijgen 10% korting. Vermeld ‘DDMA2016’ in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier en meld je nu snel aan voor de opleiding die start op 8 april 2016!